Meteen naar de inhoud

Visie en voorbereiding

Staat u voor een moeilijke keuze? Of valt er eigenlijk niets te kiezen?
zi biedt perspectief.

Wie klem zit heeft weinig keuzes. Wie iets nieuws gaat doen, of juist ergens mee moet stoppen, kan dat meestal maar één keer goed doen.
Een weloverwogen keuze vereist voorbereiding. Ver vooruit kijken naar mogelijke gevolgen. Doelen formuleren en focussen. Nadenken over vervolgstappen.

Maar kan iedereen dat zelf? Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlandse bedrijven relatief zwak zijn in het stellen van haalbare doelen. Dan is het moeilijk kiezen. Juist daar kan zi bij helpen.

Strategie
zi helpt ondernemers en bestuurders die strategische beslissingen moeten nemen. Om in te spelen op veranderingen, op het juiste moment, met de juiste middelen. Om verder te kunnen zonder onnodige risico’s te nemen.
Wat gaat straks het verschil maken? Worden we niet aan alle kanten ingehaald? Wie zelf de koers wil kunnen bepalen vraagt zi om strategische opties en perspectieven voor de optimale voorbereiding.

lex kwee

Diagnose
Staat u voor een moeilijke keuze? Heeft u te weinig keuzes? Of juist te veel? Zijn alle doelen duidelijk? Ontbreekt de context om keuzes verklaarbaar te maken? Heeft u een rapport waar u niets mee kunt? Zit u een beetje klem?
zi vindt alle strategische opties, zodat u zelf kunt kiezen.