Meteen naar de inhoud

zi

7A helpt bij het beantwoorden van pioniersvragen. Zet ervaring om in strategie. Vertaalt initiatief naar inzicht en inspiratie. Zet ontdekkingen op de kaart, zodat anderen ze ook kunnen begrijpen. Maakt herhaling en opschaling mogelijk. Brengt innovaties op gang.
7A vindt trends en tegentrends, strategische opties en valkuilen, nieuwe perspectieven, vormen van samenwerking, rolverdeling en krachtenbundeling voor innovatie en co-creatie. 7A helpt ondernemers bij de vorming van strategische allianties, nieuwe coöperaties, bedrijven en innovatieve producten.
Tot 2003 was 7A onder de naam new business architects [nba] in de VS, Europa en Azië actief als strategie en innovatie adviesbureau voor multinationale ondernemingen en geprivatiseerde staatsbedrijven. Sinds 2003 in Nederland als toezichthouder voor familiebedrijven, ondernemingen onder leiding van een DGA en  publiek-private samenwerkingsverbanden.
In 2007 startte 7A een reeks co-creatie programma´s gericht op nieuwe vermogensverbindingen op stads- en buurtniveau.
zi co-creatie helpt uitgevers en partijen die iets te vertellen hebben met financiering en productie van speciale media. Steeds op basis van de nieuwste techniek en altijd ’to the point’. Daaruit ontstonden het zi co-creatie laboratorium en Productiehuis P22. Want een plan is pas goed als het precies is uitgevoerd.